Titta på gratis film Tiden före oss 2017 på nettet

Titta på gratis film Tiden före oss 2017 på nettet – Alice lever ett inrutat och monotont liv som eskort och undviker all form av social kontakt. Streama Film Tiden före oss (2017) Med Svensk text, När hennes ex man oväntat dör, blir hon tvungen att ta hand om sin son, som hon en gång lämnat för ett enklare och mer avskalat liv. Allt eftersom tiden går så får hennes son en plats i hennes liv och hennes likgiltighet verkar sakta försvinna och hon blir tvungen att möta och ta tag i sin egna känslomässiga tomhet. Streama Film Tiden före oss (2017) Med Svensk text nedanför:

Titta på gratis film Tiden före oss 2017 på nettet

Titel: Tiden före oss 2017
Släpp: 2017/02/08
Runtid: 110 min.
Genre: Drama
Stjärnor: Evelyne Brochu, Eriq Ebouaney, Johan Leysen, Véronique Seghers

Titta på gratis film Tiden före oss 2017 på nettet, När du blir äldre inser du hur ömtåligt och odefinierat allting är; hur varje relation vi har, har haft och haft bärs av oss under hela livet. och det finns sådana relationer familjen, relationer vi inte kan välja, anslutningar kan inte enkelt och enkelt avskuras som ärr du kan inte bara bli av med om en dag eller två. Streama Film Tiden före oss (2017) Med Svensk text – några av dem är föräldrar som vi inte vet väldigt bra, vissa av dem kan ha lämnat oss innan vi ens kan öppna våra ögon för första gången, medan några bara existerar för existensens skull, ett gångfall av likgiltighet eller en promenad låda av granater.

Tiden före oss är mer av ett minne och en känsla snarare än en rakt skuren historia. en visuell åktur genom stadsens buzz på natten, betalt kön på ensamma sängar, angripna filtar, okända kuddar, melankoliska och utmattande bilritt, duvor som svävar ovanför skien, en moders son reser till kännedom och lära känna och Identiteterna förlorade, dolda och muddlade, skrynkliga med en serie strider och dåliga beslut. Titta på gratis film Tiden före oss 2017 på nettet – Évelyne Brochu ger en briljant prestanda med sin skakade, avskaliga kropp, händer på cigaretter, mascara, läppstift fläckar, ögon öppna som att se för första gången och ha sett allt. och hennes karaktär försöker och försöker att hennes egen rädsla och besvikelse. tillsammans med en vacker filmografi, kan jag inte klaga på någonting snarare än att önska att den utvidgas mer på sin fars berättelse, en juxtaposition på att glömma och komma ihåg, och att hennes son inte är så irriterande och full av sig själv.

Titta på gratis film Tiden före oss 2017 på nettet, och jag antar att jag trodde att kärleken är oskäligt, det är alltid inte tillräckligt, vi förlorar det, vi slösar bort det, vi glömmer det, vi dödar det, men det är också en vacker påminnelse om att det alltid finns mitt i alla dessa och vi försök att kompensera för det oavsett hur sent det kan vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *