Titta på gratis film Okänd soldat på nettet

Titta på gratis film Okänd soldat på nettet – Berättelsen om en finländsk kulsprutepluton vars kamp vi följer i tre år under fortsättningskriget, från 1941 till reträtten i Karelen 1944. Filmen skildrar Rokka, Kariluoto, Koskela, Hietanen och deras vapenbröder. Streama film Okänd soldat gratis med svensk text, Den visar hur vänskap, humor och viljan att överleva förenar dem. Kriget förändrar inte bara livet för dessa män, utan även för deras nära och kära som går hemma och det sätter sina spår på en hel nation. Streama film Okänd soldat gratis med svensk text:

Titta på gratis film Okänd soldat på nettet

Titel: Den okända soldaten
Finland (svensk titel) Okänd soldat
Finland (arbetstitel) Sotaelokuva
Finland Tuntematon sotilas
Släpp: 2017/10/27
Runtid: 180 min.
Genre: Drama, krig
Stjärnor: Joonas Saartamo, Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi, Juho Milonoff, Johannes Holopainen, Eero Aho

Streama film Okänd soldat gratis med svensk text, Mindre problem med filmen är berättande och pacing. Film följer ganska strikt bokens ursprungliga text. Jag förväntade mig att Louhimies skulle ha tagit några mer konstnärliga friheter och fått mer makt till sin egen, personliga tolkning av boken. Titta på gratis film Okänd soldat på nettet, Det är svårt att säga om han ens hade läst den faktiska boken eller ej. Jag antar att han kanske hade läst det eller åtminstone en del av det. Streama film Okänd soldat gratis med svensk text, Av någon anledning är pacingen av historien i filmen slät och långsam. Jag ville ha mer snabba berättelser. Titta på gratis film Okänd soldat på nettet, För det andra är berättelsen och manuset enkelt tråkigt – eller de presenteras på ett ganska tråkigt sätt. Allt händer så långsamt. Jag blev besviken för att hans andra verk kanske är klart enklare och självklart antog jag att hans stil inte har förändrats.

Titta på gratis film Okänd soldat på nettet – Åtgärdsscenarier är medioker: de är korta och känner att de bara skärs från någon annanstans där de egentligen hörde till. Streama film Okänd soldat gratis med svensk text, Det är udda och irriterande att pacing studsar från åtgärdsscenerna till scenerna där hemfronten är avbildad. Kanske var det inte regissörens beslut att göra det på det sättet, men några av producenterna eller någon annan myndighet tvingade honom att göra det så i den slutliga versionen.

Efterproduktionen besättningen och teknikerna har verkligen gjort en insats (och pengar!) På explosioner. Men explosionerna och andra speciella fx är fortfarande långt ifrån världsklassfilmen. De är bara medioker och ganska skrämmande. Soundtrack är original och snyggt blandad. Tvärtom, pistolljud och omgivande effekter låter skit. Kanske alla pengar spenderades på explosioner och snygga sminkhjälpmedel? Namnlösa: Skådespelare makeup, kläder, rank insignier, frisyrer, kläder, armory, vapen utrustning är coola, de verkar äkta och äkta. Bra gjort! Kanske kommer jag att ge filmen en ny chans när de förhoppningsvis visar den på tv den 6.12.2017. Det är den dag då Finlands självständighet får sin strålande 100-årsjubileum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *