Titta på gratis film My Little Pony: The Movie på nettet

Titta på gratis film My Little Pony: The Movie på nettet – När mörka krafter hotar Ponyville måste de 6 pony-vännerna ge sig ut på en oförglömlig resa för att rädda sitt hem. Streama Film My Little Pony: The Movie (2017) Med Svensk text, Innan jag tittar på den här filmen ska jag försöka förklara att My Little Pony: The Movie (inte att förväxlas med 1986-filmen med samma namn) kommer att vädja till unga barn – speciellt fans av Friendship Is Magic TV-showen – och att det är fullt av positiva budskap. Men det har några scener som kan skrämma mycket unga eller känsliga barn. Streama Film My Little Pony: The Movie (2017) Med Svensk text, Equestria (ponnyhemmelandet) är under attack av stora skunkliknande skurkar som kommer ut ur himlen i luftskepp som gör mörka moln som slår ut solen. Och ponnyer visas i dödlig fara – till exempel faller de ut ur en flygskytt – men de är räddade. Titta på gratis film My Little Pony: The Movie på nettet, En ond ponny avger farliga elektriska gnistor från hennes horn; på en punkt plockar en ponny upp en skalle, och en bugga kryper ut och över ansiktet. Annars är filmen laddad med bra takeaways – stödja dina vänner, arbeta tillsammans, ge inte upp, etc. – som ponnynbanden samlar för att driva ut sina rivaler och sätta på en stor Vänskapsfestival. Förvänta dig ett par mildt oförskämda ögonblick – två belches och ett skottskrap – och några scener där tecken verkar locka till varandra eller avundsjuk. Men totalt sett är det en söt, mild film som är idealisk för unga skolskolor. Streama Film My Little Pony: The Movie (2017) Med Svensk text nedanför:

Titta på gratis film My Little Pony: The Movie på nettet

Tänk dig att äta en jätte väska med Skittles och slänga allt i en passform av sockerinducerad illamående och du får en uppfattning om hur det känns som att sitta genom “My Little Pony: The Movie”.

Titel: My Little Pony: The Movie
Släpp: 2017/10/05
Runtid: 99 min.
Genre: Äventyr, Animering, Familj, Fantasi
Stjärnor: Emily Blunt, Tara Strong, Kristin Chenoweth, Zoe Saldana, Liev Schreiber, Ashleigh Ball

Streama Film My Little Pony: The Movie (2017) Med Svensk text – Shrieky, garish och incessantly perky, filmen versionen av den långvariga tv-showen “My Little Pony: Friendship is Magic” är osannolikt att vinna några nya konverter. Titta på gratis film My Little Pony: The Movie på nettet, Det är en animerad film som verkligen är avsedd för de lilla små barnen, som säkert kommer att svara på det på en primal visceral nivå. Det här är förmodligen en ideell första filmupplevelse för unga tittare, eftersom det är ofarligt, även om det är hemskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *