Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet

Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, Misako skriver filmtolkningar för synskadade. Med en blick som ständigt iakttar sin omgivning ser hon nyanser som ingen annan. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, På en filmvisning träffar hon fotografen Masaya, vars syn håller på att bli sämre och sämre. Tillsammans lär de sig se världen genom nya ögon. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet:

Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet

Originaltitel: Hikari (Radiance)
Biopremiär: 13 april 2018
Språk: Japanska
Land: Japan
Distributör: NonStop Entertainment
Längd: 1h 41 min

Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet – Såg det här på TIFF på lördagskvällen. Förpackad teater, tyvärr var regissören och ingen av aktörerna närvarande. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, Detta var den första Naomi Kawase-filmen jag har sett, och jag njöt verkligen av det. Hon har tagit en relativt vanlig filmhistoriklinje – en osannolik vänskap mellan två personer – och förvandlat den till något ganska autentiskt och minnesvärt. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, En person kämpar med djup förlust (blindhet – han är fotograf) och den andra erbjuder hjälp samtidigt som hon utarbetar egna problem (hennes fars död och hennes mors senilitet). Kawase behandlar detta ämne väldigt noggrant, med massor av kamerans spelande med ljus och flera långvariga närbilder av ansikten. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, Ljudredigeraren av den här filmen borde vinna en mycket stor utmärkelse förresten. Ljud spelar tydligt en stor roll i den här filmen, och den spelas in och hanteras mycket bra.

Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, Kawase skottar hennes skådespelare på ett konstigt sätt, och jag har inte funderat om det bara var avsiktligt för den här filmen, eller om det är något hon har gjort i sina andra filmer. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, Hon skär ofta av huvudet när hon inramar sina skådespelare. Det är så uppenbart att det måste vara avsiktligt, och kanske det rör sig om en linje i filmen när fotografen säger att han kan se bättre när han tittar ner. Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet, Jag är inte säker, men det är definitivt märkbar och något att tänka på.

Vacker Titta På Gratis Film Mot solnedgången På Nettet Jag var glad att få biljetter för att se en film från en regissör som jag inte kände till, och också en film som sannolikt inte är lätt att se i en teater utanför festivalkretsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *