Titta på gratis film Mäklaren från Paris på nettet

Titta på gratis film Mäklaren från Paris (Irréprochable) på nettet – Den arbetslösa mäklaren Constance (Marina Foïs) återvänder från Paris till sin lilla hemstad La Rochelle utan varken pengar eller bostad. Hon söker desperat efter ett sätt att komma på fötter, men hennes dunkla förflutna kommer snart ifatt henne. Titta på gratis film Mäklaren från Paris (Irréprochable) på nettet, Hennes förra chef på den lokala mäklarfirman vill inte veta av henne, utan anställer istället den betydligt yngre Audrey (Joséphine Japy), en ambitiös kvinna med livet framför sig. Detta blir för mycket för Constance, som inte tänker finna sig inte i att någon tar hennes liv ifrån henne. Streama Film Mäklaren från Paris (Irréprochable) Swesub nedanför:

Titta på gratis film Mäklaren från Paris (Irréprochable) på nettet

Titel: Mäklaren från Paris (Irréprochable)
Släpp: 2016/07/06
Runtid: 103 min.
Genre: Thriller
Stjärnor: Marina Foïs, Jérémie Elkaïm, Joséphine Japy, Benjamin Biolay, Jean-Luc Vincent, Jeanne Rosa

Streama Film Mäklaren från Paris (Irréprochable) Swesub – Marina Foïs är här helt galen, galen, lunatisk om möjligt. En twisted kvinna i en typ av en version av FATAL ATTRACTION eller PLAY MISTY FOR ME, där Foïs skulle vara Glenn Close eller Jessica Harper. För dem som känner till dessa två klassiker. Streama Film Mäklaren från Paris (Irréprochable) Swesub, Foïs spelar en störd gal som trakasserar, men slutar då intet, till och med för brott, för att lyckas i sitt mål. Marina Foïs är helt enastående i detta brottdrama. Du kan bli störd i många scener henne, var försiktig. Du har också en oväntad slut. En av karaktärerna ser verkligen ut som Benicio Del Torro. En av männen trakasseras av Foïs.

Läs mer: Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub

Titta på gratis film Mäklaren från Paris (Irréprochable) på nettet, Efter att ha blivit avskedad från sitt gamla jobb som fastighetsmäklare står 40 år gamla Constance inför stora ekonomiska problem: hon kan inte hyra en lägenhet längre och hon hittar inte ett annat jobb i Paris. Med inget annat alternativ kvar, bestämmer hon sig för att ringa sin tidigare chef, från den lilla byrået i La Rochelle där hon började sin karriär. Till sin förvåning berättar hon att han faktiskt anställer sig, eftersom bostadsmarknaden verkar växa i område. Titta på gratis film Mäklaren från Paris (Irréprochable) på nettet, Han förklarar att han redan har hittat någon, men hon är övertygad om att hon kommer att få jobbet på grund av hennes erfarenhet och omfattande kvalifikationer. Hon gör inte: det är verkligen Audrey, en yngre och sötare kvinna, som hyras istället. Detta är för mycket för Constance att ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *