Titta på gratis film Loving Vincent (2017) på nettet

Titta på gratis film Loving Vincent (2017) på nettet – Det är en animation som föreställer sig de senaste månaderna av Vincent Van Goghs liv, och specifikt (men otvivelaktigt) undersökte teorin som första gången sänktes i biografin 2011 av Steven Naifeh och Gregory White, att han inte skjuter sig utan faktiskt sköt som en bisarr prank av en lokal mobbning, en René Secrétan, en 16-årig som plågade stackars Vincent och älskade att sväva runt fälten i en cowboydräkt som bär en pistol. Titta på gratis film Loving Vincent (2017) på nettet, Så på hans dödsäng hävdade Van Gogh att han hade dödat sig, kanske av tröttsam förtvivlan, eller en önskan att inte göra posthumösa problem för grannskapet, eller kanske helt enkelt för att undvika en absurd avslutning, och hävdar självmordens hemska glamour. Streama Film Vilken Loving Vincent (2017) Med Svensk text nedanför:

Titta på gratis film Loving Vincent (2017) på nettet

Titel: Loving Vincent
Släpp: 2017/09/22
Runtid: 95 min.
Genre: Animation, Crime, Drama
Stjärnor: Aidan Turner, Saoirse Ronan, Douglas Booth, Eleanor Tomlinson, Jerome Flynn, Chris O’Dowd

Streama Film Vilken Loving Vincent (2017) Med Svensk text – Men den verkliga meningen med den här filmen är att varje ram är en pastiche av en Van Gogh-duk, och allt har blivit målat för hand. Streama Film Vilken Loving Vincent (2017) gratis Swesub, Landskapet pulsar och krossar, virvlar och scintillates; penselbrist på himmel eller människors ansikten som höstlöv. Ibland hänvisas specifika bilder med coyly – även om filmen stannar mindre än solrosorna själva.

Titta på gratis film Loving Vincent (2017) på nettet, Regissörerna Hugh Welchman och Dorota Kobiela har skapat live-action-film med skådespelare som spelar skriptroller och sedan verkar digital programvara ha använts för att underlätta övermålningen. Titta på gratis film Loving Vincent (2017) på nettet, Det är lite som rotoskoptekniken på Richard Linklaters kusliga, drömlika film Waking Life från 2001, eller Ari Folmans Waltz With Bashir 2008. Streama Film Vilken Loving Vincent (2017) gratis Swesub – Men poängen är att den här verkliga, riktiga oozingfärgen har använts: invecklat, noggrant. Publiken har rätt att fråga: kanske inte samma effekt har uppnåtts mycket lättare med digitala knep från en bärbar dator? Är Welchman och Kobiela som Old School London taxichaufförer hittade sig med “kunskapen” medan alla andra har satnav?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *