Titta på gratis film En obekväm sanning på nettet

Titta på gratis film En obekväm sanning på nettet, Ett decennium efter att ”En obekväm sanning” förde klimatförändring högt upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur nära vi är en riktig energirevolution. Streama Film gratis En obekväm sanning Med Swesub Text, Fd videpresident Al Gore fortsätter sin outtröttliga kamp på resor runt om i världen för att utbilda en armé av ”klimatmästare” och påverka den internationella klimatpolitiken. Titta på gratis film En obekväm sanning på nettet:

Film An Inconvenient Sequel Gratis

Streama Film gratis Geostorm 2017 Med Swesub Text

Titel: En obekväm sanning
Släpp: 2006-01-24
Runtid: 100 min.
Genre: Dokumentär
Stjärnor: Al Gore, Billy West, Ronald Reagan, George W. Bush, George H. W. Bush
Översikt: En dokumentär om Al Gores kampanj för att göra frågan om global uppvärmning ett erkänt problem över hela världen.

Titta på den här filmen: Film Justice League (2017) Gratis med Svensk text

Titta på gratis film En obekväm sanning på nettet – Jag trodde att det här var i stort sett en bra film – jag kan föreställa mig att det är en utmärkt film för lärare att visa för en klass för att förklara den globala uppvärmningen faktiskt. Titta på gratis film En obekväm sanning på nettet, Det förklarar fakta mycket bra, förklarar bort de invändningar som människor har hört talas om från media, och det är också ganska roligt ibland. Streama Film gratis En obekväm sanning Med Swesub Text – Filmen består i grunden av en rundtur i Al Gores klimatförändringar över hela världen. Det är i grunden ett långt tal i olika städer runt om i världen (Al Gore säger att han har givit den här presentationen tusentals gånger), skärs med några olika andra material. Filmen börjar med några diagram som många av dig troligtvis har sett redan, liksom ett ganska känt Futurama-klipp. Om du är välkänd i din vetenskap, vet du förmodligen redan mycket om vad Al Gore talar om (men förmodligen inte riktigt allt) – den här filmen är verkligen för allmänheten som inte riktigt vet allt av detta och även för dem som kanske har hört något om global uppvärmning här och där men vill se exakt hur alla fakta passar ihop.

Streama Film gratis En obekväm sanning Med Swesub Text – Som jag sa, en mycket bra pedagogisk film. Problemen kommer i korta men märkbara perioder när filmen försöker bli en biografi av Al Gore samtidigt. Streama Film gratis En obekväm sanning Med Swesub Text, Nu vet jag inte om dig, men jag tittade på detta för att ta reda på global uppvärmning, för att inte ta reda på vad Al Gore tänkte på att förlora valet 2000. Jag föreställer mig att det här är de bitar som lärare kommer att spola framåt när de visar det på sina klasser, eftersom de inte verkligen lägger till något på filmen. Jag skulle ha respekterat Al Gore lite mer om han inte hade försökt att göra detta till en film också (på ett sätt) om sig själv. Jag antar att det kan förväntas, eftersom han är en politiker, men det är en besvikelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *