Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub

Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub, Efter att Mitch Rapp förlorat sin flickvän i en terroristattack ger han sig ut på jakt efter hämnd. Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub, Under sin jakt rekryteras han till CIAs black operations av biträdande direktören Irene Kennedy. Han sätts i träning hos den hårdhudade veteranen Stan Hurley och tillsammans kommer de att utreda en våg av uppenbarligen slumpmässiga attacker på militära och civila mål. Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub – När de upptäcker ett mönster i attackerna inleds ett världsomspännande uppdrag för att stoppa en mystisk agent från att starta ett världskrig i Mellanöstern. Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub på nedan:

film American Assassin på nettet Swesub

Medverkande: Buster Reeves, Charlotte Vega, Chris Webster, Christopher Bomford, David Suchet, Dylan O’Brien, Göksun Çam, Kamil Lemieszewski, Kiera Bell, Michael Keaton, Nick Cavaliere, Sanaa Lathan, Scott Adkins, Shahid Ahmed, Shiva Negar, Sydney Vit, Taylor Kitsch

Sammanfattning: Mitch Rapp (Dylan O’Brien) är en CIA black ops rekryterad under instruktion av Cold War veteran Stan Hurley (Michael Keaton). Paret antecknas av CIA: s biträdande direktör Irene Kennedy (Sanaa Lathan) för att undersöka en våg av uppenbarligen slumpmässiga attacker på både militära och civila mål. Tillsammans upptäcker de tre ett våld i våldet som leder dem till ett gemensamt uppdrag med en dödlig turkisk agent (Shiva Negar) för att stoppa en mystisk operativ (Taylor Kitsch) avsikten att starta ett världskrig i Mellanöstern.

Regissör: Michael Cuesta
Genre (er): Action, Thriller
Betyg: R
Runtid: 111 min

Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub – Innan han tog ner terrorister i sin senaste thriller “American Assassin”, måste Dylan O’Brien slåss för att komma tillbaka till en filmuppsättning.

Streama film American Assassin gratis med svensk text, Skådespelaren, 26, mötte en lång och utmanande väg till återhämtning efter att han led i flera allvarliga skador vid en olycka på uppsättningen av en “Maze Runner” -följare i fjol. Streama film American Assassin gratis med svensk text, Förståligt tog det tid för honom att känna sig bekväm om att återvända till filmskapande.

Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub – “Det var en väldigt skrämmande tid”, berättade O’Brien Daily News. “Jag hade mycket rädsla … Streama film American Assassin gratis med svensk text, Det var absolut en stor utmaning att gå tillbaka på en uppsättning och möta rädslan och komma tillbaka från den och slutföra återhämtningen.”

Titta på gratis film American Assassin på nettet Swesub – O’Brien – som föddes i New York City och växte upp i Springfield Township, N.J. – infogades i mars 2016 efter att en stunt gick förskräckt på uppsättningen “The Maze Runner: The Death Cure.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *