Streama Mindhunter Säsong 1 Avsnitt 1 Gratis på nettet

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet – Mindhunter är en otvetydlig Fincher-esque produktion från början: Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt TV Serie Gratis på nettet, all låg belysning, neutrala färger, långsamma, glidande Kubrick-y-zoomar och snygga set. Allt har en luft av högkvalitativ noggrannhet. (Allt utom dialogen, det vill säga: mer om det senare.). Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet nedanför:

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet – Vi följer Fords långsamma framsteg när han trycker på att starta ett program med korta intervjuer med hemska män – charmers som Ed Kemper, den verkliga 6ft, 9in “Co-Ed Killer” som hade sex med sin egen mammas nymordade lik.

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet, Om rookie Fords fängelsesperspektiv med artikulera Kemper sent i episod 1 har starka ekon av Clarice Starlings möte med Hannibal Lecter, det är ingen överraskning, eftersom författaren Thomas Harris baserade sina böcker Red Dragon and Silence of the Lambs på John Douglas erfarenheter .

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet – Nykomling Cameron Britton är extraordinär som Kemper, och hans anmärkningsvärda fysiska likhet är bara början på den. Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet, Han är ingen Hannibal Lecter, men det finns en hårspänningsspänning i hans tysta, kontrollerande vältalighet som är helt trovärdigt och resultatet, vi bara kan anta, av en närmare studie av Douglas originalintervjuband.

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet – Precis som i Zodiac, kan Fincher precision känna sig klaustrofobisk och luftlös. Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet, Åtgärden känns ibland otroligt lugn, men det är faktiskt ganska effektiv: kontrasten mellan FBI-funktionärernas faktum och de grotesker som de stöter på är verkligen chillande, även om vi har sett mindre versioner av samma historia innan i hundra lammkloner.

Streama Mindhunter Säsong 1 avsnitt Gratis på nettet – Och du kunde knappt ringa Mindhunter blodlöst efter öppningsplatsen där gisslanförhandlare Ford talar ner en paranoid schizofren med ett hagelgevär. Det är filmiskt som helvete, samtidigt som Fords legitimationsuppgifter är modiga, smarta och djupgående, samtidigt som de förpackar ett skratt, oväntat, innan de plötsligt drar ut mattan ur oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *