Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub

Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub är filmen om en av den moderna dansens absoluta superstars; om banbrytande performance, kärlek och smärta och om en kvinnas kamp för sin konstnärliga frihet. Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub, Efter en karriär på tio år som stjärndansare på det prestigefulla danskompaniet Batsheva i Tel Aviv, bestämmer sig amerikanska Bobbi Jene, 30, för att lämna både kompaniet och sitt livs kärlek för att återvända till USA och förverkliga sin egen danskonst. Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub nedanför:

Titta på gratis Film Bobbi Jane 2017

Titel: Bobbi Jene
Släpp: 2017/12/07
Runtid: 95 min.
Genre: Dokumentär
Stjärnor: Bobbi Jene Smith, Ohad Naharin, Eller Schraiber

Titta på gratis film Bobbi Jene (2017) på nettet – Amerikansk dansare Bobbi Jene Smith har tillbringat 10 år som stjärnan av det kända israeliska dansbolaget Batsheva. Hon gör äntligen det svåra och livsförändrande beslutet för att rycka upp hennes liv och karriär för att flytta tillbaka till USA. Bobbi kom först till Israel i ung ålder. Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub, Hon har tillbringat det senaste decenniet under ledning av den berömda koreografen Ohad Naharin, som radikalt formade hennes personliga liv och professionella arbete. Det livsföränderliga beslutet att lämna är gjort allt svårare med tanke på hennes spirande förhållande med meddansare, Or Schraiber.

Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub – I stället för att låta henne väga henne, använder Bobbi den långa separationen från sitt hemland som styrka och inspiration, så att hon kan se sin omgivning genom en ny lins. Streama Film Bobbi Jene (2017) Gratis Swesub, Tillbaka i San Francisco går hon ut på en lem och börjar arbeta med en solokoreografi, kanaliserar sin erfarenhet i sitt arbete och premiäriserar ett banbrytande nytt stycke.

Titta på gratis film Bobbi Jene (2017) på nettet – Regissören Elvira Lind gör det med en “fly-on-the-wall” -princip som gör att tittaren känner sig en del av Bobbi-processen när hon honer och perfektar sina rörelser. Denna footage blandar sig med den intima skildringen av Bobbi och Ors långdistansförhållande. Bobbis naturliga nåd och ödmjukhet infiltrar varje scen, vilket gör filmen till en fascinerande och ögonöppnande upplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *