Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet

Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet, Antoine är en av ungdomarna som deltar i en skrivarkurs på sommaren. Titta på gratis film Gruppen på nettet bestämmer sig för ett gemensamt tema, en kriminalroman som utspelas mot bakgrund av stadens historia av arbetarkamp och rasism. Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet, Men Antoine ställer sig oförstående till temat och ställer sig aggressivt utanför Gruppen. Titta på gratis film Gruppen på nettet:

Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet

Originaltitel: L’atelier (Gruppen)
Biopremiär: 13 april 2018
Språk: Franska
Land: Frankrike
Distributör: Folkets Bio
Längd: 1h 33 min

Den franska filmen, “Gruppen”, är en svår film för att jag ska granska. Titta på gratis film Gruppen på nettet, Å ena sidan uppskattade jag att det vågade ta itu med några viktiga sociala frågor inför landet och många andra länder. Titta på gratis film Gruppen på nettet – Men å andra sidan verkar meddelandet förvirrande och kommer troligen att lämna många tittare undrar vad bilden försökte säga? Eller om det försökte säga något alls.

Titta på gratis film Gruppen på nettet, Historien ligger i en liten stad som upplever svåra tider. Det lokala varvet stängdes för länge sedan och det finns en känsla av sjukdom över platsen. På grund av detta är det förvånande att en publicerad författare som Olivia (Marina Fois) skulle komma hela vägen här för att lära en sommarkurs om kreativt skrivande. Sju elever har anmält sig till klassen, och dess freestyle-struktur leder till att dessa unga vuxna avslöjar vem de är och vad de tycker under diskussionerna. Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet, Flera av eleverna är defensiva eftersom de är muslimer och klassen arbetar på ett mordmysterium och de vill inte att karaktärerna eller historien ska komma som anti-muslimska. Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet – Men en av eleverna, en ensamman med namnet Antoine (Matthieu Lucci) verkar ha glädje av att bita sina medstudenter och lägga sig i grupptänkandet som har upprättats i klassen. Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet, Med tiden börjar Olivia att oroa sig för att Antoine faktiskt kan hamna riktiga fantasier av mord ?? och hans sociala medier konto och hans vänner ser ut som att det här är en riktig möjlighet. Berättelsen, vid denna tidpunkt, är ganska intressant och jag var knuten. Se Gratis Filmer Gruppen På Nätet, Tyvärr är lärarens handlingar och Antoine från denna punkt oförutsägbara, ofta förvirrande och lämnade mig verkligen och undrade vad meddelandet skulle vara på bilden. Med andra ord verkade det alla falla i slutet och lämnade några av tittarna bafflade. Det är synd, eftersom det verkligen finns några intressanta historiaelement och det kunde ha varit bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *