Pingvinresan 2 Recensioner

Gatekeepers måste förstå att Pingvinresan två förenar fantastisk dessutom från tid till annan irriterande bilder av pingviner promenader, parning, och misslyckas oerhört. Morgan Freeman skil som pingvinerna göra sin årliga promenad från Antarktis kust i Antarktis. Ett par pingviner förmedla i transit, och andra av cement mitt i den långa vintern som de gäng att säkra gravida kvinnor och en stund senare ägg och ungdomar, och ytterligare andra är slaktat av rovdjur.

Film Pingvinresan 2 Recensioner

Detta är inte en trevlig uppgift. Efter den kvinnliga passerar på en enorm ägg, amasses hanen det till en överlagring av hans mid-distriktet, växter fötterna för att skydda ägget från isen underifrån, och en stund stannar senare i två månader utan näring eller vatten, i gråt tropiska stormar, vid temperaturer långt nedanför noll, totalt duskiness, Compact tillsammans med förmedlings fäder för värme. Honorna på den punkten, gå separationen tillbaka till havet, nu mer evakuerades helt och hållet, för att leta efter näring, det som de kommer att föra när våren kommer, om de vet att det måste. Rätt när honorna tillbaka till massan av ändlösa folk tycker de att utan botch Recensioner deras kompis och se rop kycklingar de aldrig har sett.

“Pingvinresan 2” är grunden och otroligt, historien om denna årliga cykel. Det var tejpade i ofattbara förhållanden av den franska chefen Luc Jacquet och hans insamling, däribland filmfotografer Laurent Chalet och Jerome Maison. Det finns bredvid någon att granska att inrätta Recensioner sina skott: På den kallaste, torraste och (på vintern) mörkaste land på jorden, det är snö, och det finns is, och det finns pingviner. Det finns dessutom en eterisk undra.

Trots det sätt som motivation för att efterlikna är avgörande för ett brett spektrum av livet, kan pingvinerna kunna exculpated om de hade sagt fördömandet med det och gått mot att ha förmågan att simma till Patagonien. Filmens berättare, Morgan Freeman, avslöjar för oss att Antarktis var en gång en varm land med rika Timber som svärmade med varelser. Oavsett, eftersom vattnet avvecklas klart kallare under lång många år, en livsform efter den andra skyddas, till den punkt att pingvinerna lämnades i ett land som, i den mån de kan se, är involverad i alla avseenden av olika pingviner och kanter genom haven staplade med ljuvlig fisk. Otvivelaktigt, även Recensioner deras rovdjur, till exempel, den jaguar tätningen, ge dem en go mitt i den minska, lång, kall vinter.

“Detta är en sentimental berättelse,” Freeman skildring lovar oss, att hjälpa mig utan goda skäl att minnas Tina Turner sjunger “Vad är kärlek Got med det att göra?” Jag tror att det är mer definitivt porträtteras som historien om en omvälvande prestation. Pingvinerna instinktivt vet, eftersom de har hard-wired av omvälvande experiment, att det är viktigt att gå så långt in i landet mot bakgrund av det sätt som under våren kommer isen rack börjar smälta mot dem, och de måste stå där isen kommer Werner adekvat tjock för att hjälpa dem.

Som en varelse klasser, tog de i detta mot bakgrund av det faktum att pingvinerna som upphört för tidigt på sina vandringar hade ägg som föll i havet. De människor som gick mer fjärran förmedlas en annan tid, och till sist varje pingvin var duva från en lång rad av föregångarna som var beredda att gå den extra milen.

Varför pingviner agerar tillsammans Recensioner Dessa linjer? Eftersom det fungerar för dem, och deras tillstånd ger dem alternativ obetydlig. De symboliseras darwinismen. Oavsett Recensioner deras livshistoria är onormalt till den grad att dess senaste århundradet, det var inte gissade. De vitala Antarktis upptäckts hittade pingviner i rikedom, men hade lite idé där de började från, där de gick till, och utan tvekan om de var befjädrade djur eller varmblodiga djur.

Reaktionerna på recensioner de ansökningar som har hittats av en man vid namn Apsley Cherry-Garrard i en mästare bland de mest fantastiska böcker som helst gjort det värsta resa i världen (1922). Han var inte förklara färd pingviner, utan om sin egen speciella spår med två andra genom extra natten till Recensioner parnings grunder. Folk från Scotts 1910-1912 försök mot Sydpolen, sätter de ut i tork att ta efter Pingvinresan 2, och gick runt hellfire till den punkt att det ögonblick som han fann dem, såg dem, återvände med en utvärderingar sina ägg. Cherry-Garrard överlämnas till England, där han bodde fram till 1959; hans partner kände fruktansvärda promenad, och senare erfarenhet av att hitta de hård samlingar av Scott och två andra, läggas till hans elände för spretiga resterna av sitt liv.

För Jacquet och hans insamling, erfarenheten var mer uthärdlig. De hade transport, värme, näring och korrespondens med de mer iögonfallande världen. Oavsett, kunde det inte ha varit avväpnande, bor det och göra den här historien, när andra spelade in i månaden tillbringade äta på McDonalds. Skildringen är ganska nyckfull för min smak, och ett segment av skotten har alla öronmärkar att vara skarpsinnig för oss dock inte pingvinerna. När de faller över, de gör det med en banbrytande nonappearance stil. Dessutom för alla promenader de gör, de är otympliga waddlers. Hur som kan de är obefläckad på sitt sätt, med släta rockar, kompetens i vattnet och fet bekräftelse. Det är fast att titta på kycklingar i sin ungdom, med stöd av Omdöme deras folk, leker med Recensioner sina kompisar, solen rör sig högre på ett tillförlitligt sätt, lite förutsatt vad de är i för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *