Film The Hitmans Bodyguard Recensioner

”Film The Hitmans Bodyguard Recensioner” handlar om så nära en inga krusiduller toon som du förmodligen kommer att få årets — du vet, den typ där någon blåser en kanonkula-gjuten lucka genom Wile E. Coyotes magtrakten eller en pinne av explosiva minskar honom till en hög av aska, och innan du vet det, han är upp och driva Road Runner gång. Det är inte en stil som fungerar en stor del av tiden (se ”skjuta upp dem” eller tidig Arnold Schwarzenegger tumla ”The skurk”), men i händerna på ”den förbrukningsförnödenheter 3” helmer Patrick Hughes — och allt mer avgörande, hänförligt till vetenskapen av stjärnor Samuel L. Jackson och Ryan Reynolds — det gör för en härligt underliga screwball aktivitet satir.

The Hitmans Bodyguard

Starten är okomplicerad: Jackson spelar hitman, Darius Kincaid, Reynolds spelar sin livvakt, Michael Bryce, och de båda behöver få från London till Haag utan att få slaktats. Det är mindre krävande sagt än som en uppenbarligen gränslös beväpnad styrka av vitryska lyckoriddare gör sitt bästa att gnida dem båda ut (till graden av avslutande bazookas ner Amsterdam diken) för att hålla Kincaid från att ge förklaringen mot folkmord krigsherren Vladislav Dukhovich (Gary Oldman, förutseende oförfalskad illvilja från hans ögon, medan vad som återstår av hans ansikte tas locket bakom protetiska ansiktets ärr).

Läs också: Film The Emoji Movie

Regelbundet, är Bryce och Kincaid svår motståndare. De tidigare försöken att hålla sina kunder vid liv, oavsett hur degenererad de kan vara, medan sist har drivit en exceptionellt effektiv kallelse i döda dem. Kincaid har nästan dödat Bryce inte mindre än 28 gånger, men bara en gång har han listat ut hur man undvara någon Bryce kontrakterades för att säkerställa (vi kommer överge den till dig att hitta/tycker om vem som kan ha varit). Sammantaget är det överdrivet självklart, gör det omöjligt att komponera runt, så Undvik detta meningen om du är orolig för spoilers: filmen inleds med bud upp arbetet som färdig Bryce’s association med Interpol operatör Amelia Roussel (Elodie Yung) och kostade honom hans trippel-A-status.

The Hitman’s Bodyguard Red Band Trailer #1 (2017) Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson Action Movie HD

För närvarande är Bryce tillbaka vid basen av naturliga rangordningen, bor i sin auto och Åkeri runt cushy bums (som Richard Grant, som spelar en hoppade upp människors fokus med en snäcka Rolls Royce och en gigantisk mängd heroin reserverade upp hans ändtarm). Sedan, med mer än 200 mord till hans namn, Kincaid är på den högsta punkten i hans avledning när han får gripas går till sin betydande andra Sonia i healing center (Salma Hayek som du har aldrig observerat henne, saltare och brutalare även än Jacki Weaver var i ”uppsättning av alla djur”). ”När hon separerade att kompis halspulsådern ven med ett lager flaska… Jag visste just då ”, Kincaid säger, fukta upp som minns han grov paret är onda meet-bedårande.

Med hans avgudade Sonia i slammer (det är disigt varför de kan göra detta, trots det faktum att det flashback bar brawl ensam kan legitimera den), gör Kincaid allt för hennes ansvarsfrihet, oavsett möjligheten att det innebär att ta en chans med sitt eget särskilt liv. Det är i grunden vad det handlar om, eftersom hans säkerhetsdetalj har varit räknade, och Interpols biträdande chef (Joaquim de Almeida, spela det självklara) arbetar rakt med Dukhovich att mörda Kincaid på väg till personaldomstolen — bortsett från att bekräftelsen, när det äntligen kommer, rekommenderar att hitman hade varit fina bara vrida över tillgång till hans FTP-plats. Oavsett: Det är bättre tid strävar efter att ta efter detta ”få mig till församlingen i tid”-stil skatteflykt, som Bryce tvingas göra trevlig med Kincaid med förväntningen att det kommer att ge honom en annan möjlighet med Amelia.

Det är inget litet test till flera ärende två sentimentala subplots dessutom försöker ta itu med effektivt brännbart dynamiken bland Bryce och Kincaid, men sedan, Hughes drar bort, det på grund av ett våldsamt nonchalant innehåll krediteras Tom O’Connor — bara hans andra ska levereras, men tidigare thriller ”eld med eld” erbjuder noll antydan till nuvarande filmens komisk touch , föreslår arbetet med andra, okända välgörare här.

Jackson och Reynolds få tillsammans med extremt särskilt star personae, och det är omisskännlig profana satiren upplevt en äkta omarbeta för att passa sina två leder. Ta Bryce’s linje, ”denna person utan någon hjälp förstört ordet ‘jävel,’” används för att framställa en man som har hissade utropets utnyttjande till en hantverk (som på skärmen karaktär Clay Davis har erövrat den långa, utdragna ”sheeeee-it”). I en film som är bara sisådär inom divisionen aktivitet, det verkliga roligt påbörjar från den oförtröttliga gräl mellan de två stjärnorna — som faller någonstans nära ”Raising Baby” och de konfronterande, hög-state sinne stil av Shane Black amigo rörliga bilder.

Resten är så färdig-toppen är det bästa sättet att spela att betrakta det som en detaljerad Roadrunner toon, där Kincaid kan ta ett skott till benet, frigöra projektilen själv (en Rambo-period buzzword avsett att passera på grova äkthet i mitt helt ofattbar brutalitet) och hoppa av ett hustak, utan i sådan utsträckning som haltar. En tidig trappa shoot-out kunde inte hoppas att jämföra med en månad sedan ”Nuclear Blonde” (trots att denna spelfilm förbättrar utnyttjandet av ‘ 80s melodier), medan andra arrangemang är antingen alltför intensivt PC hjälpte eller sköt med påfallande trick par — som när Bryce bär mössan för summan av en utdragen kryssare fullfölja.

En annan scen SATIRISERA över slutet krediter omfattar en oförskräckt Reynolds ovanpå mot den holländska huvudstaden, modigt av den allvarliga blodbad unfurling bakom honom. Gick modellen även i Amsterdam? Att mycket är oklart, men gruppen säkert gjorde, med enheter i Nederländerna, Bulgarien och Storbritannien lånar fantastisk utsikt och äkta generation incitament till en av Millennium medias oöverträffad mest engagerande actioners. Härrör från en organisation som känd för pyrotekniska B rörliga bilder, ”Film The Hitmans Bodyguard” är överlägsen till något betydligt dyrare studio-biföll motsvarigheter, (till exempel ”The Mexican”, ”The Bounty Hunter” och ”detta innebär War”).

Dessutom medföljer det särskilda belöningen av tuning till Samuel L. Jackson sjunger den första (Oscar-kvalificerad?) låten ”ingen får ut Alive”, dessutom ingår under eftertexterna. Det är en anständig Visa anpassningsförmåga från en högpresterande konstnär som är lätt släpper hans styrhytten här, Ultra-göra sval och kackerlacka-unkillable som han avfärdar varje rub. Reynolds spelar det charmiga, men Jackson tar showen, att placera Bryce på sin plats med existentiella enkäten — slag rationalistiska hitman Jules Winnfield kan har bett i ”mosar Fiction” — om vilken av de två männen har plockat det ärliga sättet: ”han som slaktar djävulska jävlar, eller han som garanterar dem”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *