Film Borg – Exklusiv smygpremiär Recensioner

Den huvudsakliga trailern har sjunkit för Shia Labeoufs nästa film, ”Borg/McEnroe”. Regisserad av Janus Metz Pedersen, berättar biopic kontot av hyllade konkurrens mellan svensk tennis geni Björn Borg och hans största motståndare, amerikanska spelare John McEnroe, mitt i 1980-talet Wimbledonmästerskapen.

Film Borg – Exklusiv smygpremiär Recensioner

Film Borg/McEnroe

LaBeouf stjärnor som McEnroe, medan Sverrir Gudnason (”Monica Z”, ”män av heder”) spelar Borg. Jämväl stjärnor filmen Stellan Skarsgård och Tuva Novotny.

I ett möte med variation i oktober, LaBeouf uppgav ”, [McEnroe och jag har] allt liknande sätt. Entusiastiska. Stickler. Narcissistisk. Jag är något av en tecknad alltför. Du söka efter paralleller i hela ditt liv, och jag är lyckligt lottad med motiveringen att det finns en hel del här… Jag är angelägen om att träffa honom innan vi skjuter. Jag fick inte något men älskar och betraktar för honom. Innehållet är fantastisk. Vi är till stor del här alltså. Jag grät när jag läste det första gången. Det är inte grundat en bok eller en livshistoria. Det beror flitiga arbete ”. Se hela filmen på nedan med online:
Borg - Exklusiv smygpremiär watch online
”Borg/McEnroe” öppnar i teatrar i Sverige den 15 September. Inga ord ännu om det amerikanska ansvarsfrihet datumet. Titta trailer under.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *